Search in the blog.

2009-03-16

VW-Audi meeting in Budapest, 2009.03.15. Part 2. The Rusty Kitty.





Még nem találkoztam azelőtt ezzel az ötletesen kivitelezett patkánnyal, amely az új gazdájával érkezett a találkozóra. Különösen tetszett a festett front maszk, a papír rádió és a flex segítségével megformázott Kitty macska.
I love this funny rat, which arrived with its new owner. The Bug specialised by some very good ideas, like the painted bonnet mask, the paper radio and the scrached Kitty cat.

1 megjegyzés:

  1. Debreceni autó volt, itt lakott tőlem egy saroknyira. Nem nagyon járt találkozókra a srác, és ezt az állapotát is neki köszönheti... 2-3 éve vette felújított (de nem a legszebben megmunkált állapotban). Nagy tervekkel indult neki, akkor még egy German style autót akart belőle építeni. Ekkor kerültek rá a kockák és egy garnitúra Porsche felni. Ezután a felniket eladta, vett egy Polot, a bogarat meg letámasztotta az utcára (üres garázsa volt, de nem volt képes beállni vele) Mikor kezdett megfáradni, elkövette ezt, amit itt lehet látni... Nekem minden nap megszakadt a szívem, amikor hervadni láttam. Mondtam neki, hogy csináljuk meg, legalább teddyzzük le, de nem volt hajlandó. Inkább egy leendő BMWre gyűjtötte a pénzét. Mindig hangoztatta, hogy a bogár az első autója, soha nem fogja eladni, de pár hónapja mégis megvált tőle. Pestre került egy sráchoz, és nagyon remélem, hogy hamarosan újra szép autó lesz belőle... A kerekeket már az új tulaj csinálta meg ilyenre.
    Mielőtt bárki megvádolna, nem vagyok ellene a patkányoknak (sőt, nagyon is szeretem őket!) de csak úgy, ha az a "természetes" folyamat közben lesz patkány. Az ilyen, amit ezzel is csináltak, inkább barbárság sajnos.
    Azóta a srác is megvette a BMW-jét, és el is felejtette, hogy valaha bogara volt.

    VálaszTörlés