Search in the blog.

2011-06-30

Bad Camberg 2011






Úgy gondolom ezek a képek mindent elmesélnek az idei bad cambergi nemzetközi VW találkozóról. Az időjárás cseppet sem volt kegyes hozzánk, de a látnivalók kárpótoltak mindenért! Ott láthattuk a frissen restaurált, egyetlen példányban fennmaradt, 1939-ben KDF alapokra épült Berlin-Róma versenyautót, s rögtön mellette a 3 évvel ezelőtt alig felismerhető állapotban fellelt szintén 39-es Bogarat makulátlan állapotban. A találkozó harmadik szenzációjaként a kézzel készült Dannenauer und Stauss drag versenyautót említhetném, de az egész felhozatal lélegzetelállító volt a börzével és a résztvevőkkel/látogatókkal együtt, annak ellenére, hogy a svédek és az angolok csak kis számban képviseltették magukat...
This few images says eveyrthing about this year Bad Camberg meeting. The weather was so bad, but to see the cars was amazing! We coul'd see the freshly restored Berlin-Rome race car and KDF Bug, all two from 1939! The third sensation (for me) was the handmade Dannenauer und Stauss replica in drag style. But all we see was fantastic; rare cars and parts and good peoples!

2011-06-17

PIC OF THE DAY!

Egy brazil jóbarátomtól, Olavotól kaptam ma ezt a képet. Soha nem hallottam erről a találkozóról azelőtt. Jó lenne többet megtudni Hazánk talán legelső VW találkozójáról. Akármilyen információnak nagyon örülnék, úgyhogy ha van valamid oszd meg velem, velünk!
I just got this cool pic today from a good friend, Olavo in Brazil! I never heard about this meeting before, maybe the first VW treffen in Hungary. If You have some info, please send them to me and I will post it here!

New wheels for my Vento!

Jó lett volna valami nagyobb görgő, de a mindennapokban egy ilyen lepattant gépre ez is jó lesz...
Should be better with larger wheels, but for my daily driver Vento this set is enough...

A 66 Bug in Tapolca




Egy kellemes hetet töltöttünk a Balaton mellett, s egy kirándulásunk alkalmával teláltuk ezt a 66-os, 1300-as Bogarat. Jó lenne megmenteni és a porba rakni...
We spent a nice week at the lake Balaton and found this poor '66 1300 Beetle. Should be nice to save and drop it!

2011-06-03

80000

Érdekes, hogy egyazon napon értük el a 80000. kattintást a rozsdakupac bloggal, így úgy gondoltam, hogy lenyúlom tőlük Évát, hogy a hasonlóság maximális legyen. :)))) Gratulálunk a haverblognak!
We hit the 80000 cliks in the same day with rozsdakupac blog, so I though steal Eva to make the similarity perfect! :)))) Congarts rozsdakupac!